Ruim 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is TSS Hypotheken ondertussen een vertrouwd en begrip bij zowel vele klanten als bij diverse banken en andere geldverstrekkers.

Sinds 2018 bedienen wij voornamelijk de expatmarkt in Nederland onder de vlag van TSS Mortgages BV. Vanaf 2021 opereren wij ook als TSS Hypotheken om hiermee dezelfde kwaliteit als TSS Mortgages te kunnen bieden aan onze Nederlandstalige klanten.

Wij staan voor kwaliteit en een gedegen advies zonder dit ingewikkeld te maken voor onze klanten. Een hypotheek afsluiten is namelijk al stressvol genoeg voor de meeste mensen. Wanneer je dit nog ingewikkelder maakt dan nodig zal de stress niet afnemen.

Zonder uw belangen uit het oog te verliezen zullen wij alles op een zo begrijpelijk mogelijke manier presenteren waardoor u exact weet waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst. Een hypotheek is namelijk niet “voor even” maar een financieel contract voor een lange termijn, meestal 30 jaar.

Naast een goed en betaalbaar hypotheekadvies vinden wij het ook van belang om als onderneming in de maatschappij te staan en onze bijdrage daaraan te leveren. Daarom ondersteunen wij diverse maatschappelijke initiatieven.  Wij zijn onder andere de trotse sponsor van twee meisjes hockeyteams van DMHC in Dordrecht.

Kortom een advieskantoor dat met beide benen op de grond staat en met een no-nonsense aanpak klanten adviseert.

NEEM CONTACT MET ONS OP